in

Vlada poslao Nataši 101 ružu!

Posle raskida i povratka iz Australije, maneken svakodnevno obasipa znacima pažnje svoju bivšu devojku Natašu Bekvalac

Pre nekoliko dana, jedan od lepših estradnih parova Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović prekinuli su svoju romansu, a već razmišljaju o pomirenju. Naime, otkako se vratio sa poslovnog puta iz Australije, Vlada svakodnevno priređuje Bekvalčevoj iznenađenja. Pre dva dana poslao joj je 101 ružu.

– Tačno je da je Nataša bila ljuta zbog Vladinog odlaska u Australiju, ali se umesto tri meseca, koliko je planirao da ostane u Zemlji kengura, zadržao tri nedelje. Sa Natašom je pokušao da kontaktira odmah po povratku u Srbiju, ali ona nije odgovarala na njegove pozive. Ipak, posle nekoliko poruka smekšala je i usledili su višesatni telefonski razgovori. Sada su blizu novog početka. Vlada joj je poslao cveće, a Nataša nije ostala hladna. Njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti možemo da očekujemo već tokom proslave rođendana Natašine ćerke Hane – kaže izvor za “Kurir”.

S obzirom na to da je maneken sada u dilemi i obavezama oko ulaska u jedan od dva poznata rijalitija, ostaje da vidimo koliko će njegove obaveze uticati na pomirenje i da li će lepa Nosovađanka smekšati posle Vladinih izliva pažnje.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Težak posao…

Ne pričaj sa njim, nabodi ga!