in

Pred Mayom velika ljubav

Maja je u podznaku Skorpion, i ova i sljedeca godina govori o velikim ozbiljnim i odgvornim poduhvatima koji je cekaju, na svim poljima, a najvise na statusnom .
Jupiter, planeta srece i velikih novcanih dobitaka, daljih putovanja i avanture krajem juna upravo ulazi u znak Raka, a vec od 10 jula on ce pokrenuti njenu Veneru, Merkura i Sunce, sto donosi upravo veliku srecu zadovoljstvo u njen zivot.
Majin Mjesec je u znaku Strelca, a to govori o njenom optimizmu i velikoj pozitivnoj energiji kojom plijeni i zraci druge ljude, pa iako je veliki strasni radnik i ono sto zavoli ne popusta lako, ovaj Mjesec joj daje lakocu da sve probleme moze da prevazidje.
Ove godine ce kuca ljubavi da joj da veliku pokretacku snagu, pa nije ni iskljuceno da upravo ova godina bude za nju najljepsa u ljubavnom smislu.
Njen natalni Mars u Lavu ulijeva joj dostojanstvo u njen rad, pa sve sto radi mora biti perfektno.  Sama sebi je najbolja reklama, zato moze da u buducnosti svojim imenom da proda bilo koji proizvod.
Sljedeca godina moze da bude protkana velikim poslovnim napornim radom, koji ce se itekako isplatiti ali ono sto je mnogo jasnije je da ce Maja biti vrlo zaljubljena i srecna, narocito u ljetnom periodu koji je ispred nas.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Anđelina opet u Sarajevu

ŠOU POČINJE: Pogledajte farmere koji su ušli u karantin!