in

Rada: Dragana Mirković mi je pomogla da prebolim Milana

Odlučila sam da pozovem moju dragu koleginicu Draganu Mirković, kojoj bezuslovno verujem. Ona me je posavetovala da ništa ne demantujem, ali da moram da reagujem kako narod ne bi stekao pogrešnu sliku o meni – rekla je mlada pevačica.

Pevačica Rada Manojlović je u razgovoru za dnevni list “Kurir” otkrila da ju je koleginica Dragana Mirković posavetovala kako da se ponaša nakon raskida sa Milanom Stankovićem i kako da preboli rastanak od pevača.

– Sve što sam imala s Milanom rešila sam u četiri oka, a ne preko novina. Priča je posle nekoliko dana krenula u drugom pravcu. Odlučila sam da pozovem moju dragu koleginicu Draganu Mirković, kojoj bezuslovno verujem. Ona me je posavetovala da ništa ne demantujem, ali da moram da reagujem kako narod ne bi stekao pogrešnu sliku o meni. Više se, verujte mi, ni ja ne sećam nijednog naslova, a kamoli narod koji dolazi da me sluša – rekla je Manojlovićeva.

Na pitanje da li ima novog dečka i šta sve njena buduća jača polovina treba da poseduje, pevačica je odgovorila.

– Kad budem imala novu ljubav, sigurno će se brzo pročuti. Pevačica nije zanimanje, nego dijagnoza. To treba pratiti. Teško je naći muškarca koji može razumeti moj posao i to da sam uvek u centru pažnje – istakla je Rada.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Anđelina opet u Sarajevu

ŠOU POČINJE: Pogledajte farmere koji su ušli u karantin!