in

Severina: Ne tražim više svog čoveka!

Ako baš insistirate i obećate mi da toga neće biti u naslovu, onda ću vam reći da sam mnogo srećna zbog cele situacije koja se dogodila. Samo toliko, pa neka to svako protumači kako mu se sviđa – rekla je hrvatska pevačica u intervjuu za riječki „Novi list“

Pevačica Severina Vučković istakla je u intervjuu za hrvatski “Novi list” da joj je sin Aleksandar najvažniji muškarac na svetu i da nije u potrazi za “onim pravim”.

– Ako vam išta kažem, onda će to biti u naslovu i na naslovnici (smeh). Ako baš insistirate i obećate da toga neće biti u naslovu, onda ću vam reći da sam mnogo srećna zbog cele situacije koja se dogodila. Samo toliko, pa neka to svako protumači kako mu se sviđa – rekla je pevačica, i dodala da je veoma pogađaju tračevi i negativne kritike.

– Sve me pogađa jer sam vrlo osetljiva, ali sam dobra glumica i pravim se da mi nije ništa i da me se to ne tiče. Mnogo me pogađa neistina! Ja samo nastojim da usrećim ljude na koncertima i da odu kući veseli i bezbrižni, pa ne znam zašto su nekome potrebne pakosti – rekla je pevačica, koja se izuzetno raduje zbog predstojeće turneje, kada će, između ostalog, nastupiti i u “Kombank areni” 30. marta.

Severina je takođe otkrila da li ima nameru da sarađuje sa poznatim kompozitorem Goranom Bregovićem.

– Kada smo završili taj album (“Zdravo Marijo”), nismo rekli da ćemo odmah nastaviti saradnju i krenuti da radimo nove pesme, ali sam sigurna da Goran već ima neke pesme za mene. Preslušao je moj novi album “Dobrodošao u klub” i rekao da mu se sviđa. Sigurno ćemo opet zajedno raditi – rekla je Seve.

Izvor: Telegraf.rs / Novi list

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Anđelina opet u Sarajevu

ŠOU POČINJE: Pogledajte farmere koji su ušli u karantin!