in

ŠOU POČINJE: Pogledajte farmere koji su ušli u karantin!

U hotel u kojem će učesnici „Farme“ biti smešteni do sutra uveče, kada će biti prebačeni u Lisović, pristigli su skoro svi takmičari, među kojima su i Stanija, Era Ojadnić, Ekrem Jevrić, Zorica Marković, Milan Tarot, Danijel Alibabić i drugi.

Takmičari četvrte sezone rijaltija “Farma” već tokom popodneva počeli su da dolaze u karantin u hotel “Prestiž”, a izgleda da su najnestrpljiviji bili Filip Panajotović Seksi Sandra, Vesna Rivas i bivši učesnik “Zvezda Granda” Andrija Marković Aki koji su u hotel stigli pre 16 časova.

Nešto kasnije su stigli i glumica Gordana Bjelica, pevači Filip Mitrović i Danijel Alibabić koga je dovezla Milena Ćeranić, zatim, tu su i Saška Karan, reper Sha, pevač Miki Mećava, Zoran Jagodić Rule, misica Jovana Nikolić, Tijana Macura…

Pevač Era Ojdanić u karantin je došao je u društvu svoga unuka, a na imanje je, kao pravi domaćin, poneo jedno jare i petla. Odmah za njim stigla je i pevačica Darija Stanojević.

Među poslednjima stigla je i dugoočekivana starleta Stanija, u pratnji svoje mame, dok je Milan Tarot, budući da je stigao mnogo pre svih, legao da odrema u hotelu. Sa spiska zvanica nije izostala ni Zorica Marković.

Takmičari će sutra uveče, prvo skoknuti do “Pinkovog” studija u Šimanovcima, a zatim će otići u Lisović, gde se nalazi imanje na kojem će se zadržati naredna tri meseca.

Da podsetimo, “Farmu” će gledaoci moći da prate na televiziji “Pink”, a u utorak, u 21 čas, takmičari useliti u zajednički dom na farmi.

Ukupno 24 farmera će se boriti za glavnu nagradu koja iznosi 50 hiljada evra, što je duplo manje novca nego u pošlim sezonama, gde su se učesnici takmičili za 100 hiljada evra.

Neki od farmera prvi put će imati priliku da se nađu u seosokom okruženju i obavljanju najrazličitijih poslova. Počevši od čišćenja štale, muženja krava, preko kopanja i sađenja bašte, do onog što takmičarima najteže pada, a to je održavanje lične higijene bez kupatila, što iziskuje kupanje u buretu, kao i poljski toalet.

Pored novih lica na imanju, publika će imati priliku da gleda i jednog od starih farmera koji je brojnim skandalima zaslužio da se pojavi i u ovoj sezoni – mislimo naravno na internet senzaciju, Ekrema Jevrića. Najpre se proslavio Jutjub hitom “Kuća pos’o”, a kasnije burnim ponašanjem sa kojim je, zajedno sa Vesnom Vukelić Vendi, privukao pažnju velikog broja gledalaca.

Sve je spremno, šou može da počne!

Izvor: Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Na snimanju spota, popularna pevacica pokazala grudi

Doviđenja zimo!