in

Tanja Savić za noć na “Farmi” tražila 5.000 evra!

Pevačica Tanja Savić trebala je da bude specijalno iznenađenje prilikom početka rijaliti programa “Farma” ali je odustala iz finansijskih razloga. Za samo jednu noć provedenu na seoskom imanju Tanja je tražila 5.000 evra!

Čelnici produkacije pokušavali su danima da se dogovore sa Tanjom o njenom ulasku na imanje u Lisoviću. Ona je u početku pristala na jednu noć. Međutim, kada je trebalo zaista da se pojavi, Tanja se nije javljala na telefon.

“Posle sastanka Tanja kao da je u zemlju propala. Isključila je mobilni i nije se javljala Milici Mitrović, niti svom menadžeru Zoranu Radojeviću Šmrkiju, pa čak ni Saši Popoviću. Tanja je poslala kasnije poruku njenom menadžeru da je razmislila i da traži za jednu noć 5.000 evra.”

U produkciji navode da su bli šokirani pevačicinim zahtevom i da su odustali od ideje da je uvedu u “Farmu”.Ipak, kasnije su poslali Tanji ponudu da uđe na imanje za 3.000 evra ali joj se ni to nije dopalo. Zanimljivo je da su čelnici produkcije želeli da Tanja uđe u “Farmu” 19. marta kada je bio njen 28.rođendan.

Pregovori između Tanje i produkacije i dalje traju. Sada joj nude 3.000 evra za dva dana provedena u Lisovićima.

Izvor: Informer

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kakav je seks sa Vagom, Bikom, Rakom…

Kako se meri sreća u ljubavi