in

Severina: Naučiću sina da ceni žene!

Severina Vučković izjavila je za portal B92 da svi mi kao mali sanjamo da imamo puno dece, a kad stasamo shvatimo da u osobi sa kojom imamo dete moramo da imamo i prijatelja.

“Sa Aleksandrom mi je sve lako. Nisam mislila da ću se nakon porođaja tako brzo vratiti na scenu. Htela sam još malo da uživam i da se družim sa njim, ali sam naučila da budem nezavisna i da sama plaćam svoje račune. Nikada ni od koga nisam zavisila, pa sam morala da počnem da radim, jer sa Aleksandrom živim u Zagrebu, a još uvek otplaćujem kredit za stan”, izjavila je Severina za B92, i dodala kako pomaže celoj svojoj porodici, pa se zato toliko trudi oko posla.
“Srećna sam jer sam uspela. Karte za koncerte su rasprodate skoro u svim gradovima. Postala sam jača zbog svega, mislim da sam fantastična majka jer ću svojim primerom naučiti sina da ne treba da zavisi ni od koga, da bude slobodan, da može šta god poželi i da će uspeti samo svojim radom. I treba da ceni žene gledajući moj primer”, zaključila je lepa Splićanka i dodala da bi volela da ima još dece.

“Svi mi sanjamo da ćemo imati puno dece, ali kada spojite snove i realnost ponekad je to neostvarivo. U osobi sa kojom imate dete morate da imate i prijatelja. Mislim da veze i brakovi ne pucaju zbog nedostatka ljubavi, već zbog nedostatka prijateljstva i razumevanja”, objasnila je Seve, spomenuvši još da ona nema profil ni na jednoj društvenoj mreži, da ne veruje u horoskop i da misli da je hemija presudna da bi dvoje ljudi otpočeli vezu.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Čak Noris obrijao bradu!

“Riblja Čorba” u punoj “Areni” proslavila 35 godina rada!