in

Gola Dara zabranjena za prikazivanje

Republička radiodifuzna agencija (RRA) zabranila prikazivanje golišavih promotivnih fotografija na televiziji “Pink” tokom dnevnih i večernjih termina.

Pevačica Dara Bubamara uradila je set provokativnih fotografija povodom izlaska novog albuma, međutim čim su se pojavile u etru kao najava “nova Dara”, Republička radiodifuzna agencija reagovala (RRA) je i zabranila puštanje ovih snimaka u dnevnim i večernjim terminima, prenosi dnevni list “Alo!”.

– Dara je na nagovor saradnika odlučila da obožavaoce sa izlaskom novog CD-a obraduje provokativnim editorijalom. Kada je snimila spot i dala ga svojoj izdavačkoj kući “Siti rekords”, nije ni slutila da će posle samo par sekundi prikazivanja biti zabranjena. Radin menadžer pozvao je čelnike “Sitija” da ih pita zašto pevačice nema u reklamnim blokovima, na šta je i-mejlom dobio zvaničan dopis da je RRA reagovao zbog po njima neprimerenih fotografija i odobrio njeno emitovanje, ali tek posle ponoći – rekao je izvor blizak pevačici.

Dara je za istakla da su njene fotografije umetničkog tipa.

– Svaki umetnik treba da ima slobodu da se izrazi kroz svoju volju i onako kako to publika traži od njega. Tako sam i ja na predlog fanova odabrala ovaj stil za novi album. Nisam još čula da je neki umetnik zabranjen bilo gde u svetu zbog svog predstavljanja. Na kraju krajeva, to su slike koje će biti na novom CD-u, a sigurna sam da publika jedva čeka da ga nabavi, tako da se ne osvrćem mnogo na to ko i šta zabranjuje – rekla je pevačica za “Alo!”.

Izvor: Telegraf.rs/Alo!

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Svratite na pivo! Služe gole konobarice!

Poslušajte novu pesmu Dženana Lončarevića