in

„Riblja Čorba“ u punoj „Areni“ proslavila 35 godina rada!

Sjajnim koncertom u “Kombank areni” grupa “Riblja čorba” obeležila je 35 godina postojanja, a više od 15.000 ljudi, među kojima je bilo mnogo fanova iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske i Bugarske, tokom tročasovnog nastupa pevalo je sa Borom i drugovima.

Nekoliko minuta nakon 21 časa, popularni rokeri istrčali su na binu i odmah počeli žestoko, numerama “Ja ću da pevam” i “Tu nema boga, nema pravde”. Nakon naslovne pesme sa albuma “Uzbuna”, Bora je pozdravio publiku.

– Dobro veče, Beograde, dobro veče, Srbijo! Oni koji nisu došli, ostali su da gledaju “Farmu”. Ali, “Arena” je puna pravih ljudi – uzviknuo je Bora, kome se nakon numere “Napolju” na bini pridružio Nikola Čuturilo Čutura. Zatim su usledili hitovi “Sutra me probudi” i “Zadnji voz za Čačak“.

Od prve pesme publika je pevala sa Borom, na sve strane vijorile su se srpske zastave, a atmosfera se još više zagrejala kada se na bini pojavio Momčilo Bajagić Bajaga, koji je malo sa Borom, a više sa horom fanova, otpevao numere “Ja sam se ložio na tebe” i “Kad hodaš”.

Do kraja nije bilo spuštanja ritma, poznati rokeri prašili su punom parom, a ređali su se hitovi “Dva dinara druže”, “Rokenrol za kućni savet”, “Kako je lepo biti glup”, a vrhunac večeri bila je legendarna numera “Lutka sa naslovne strane”, koju je pevala samo publika, dok su članovi “Čorbe” dirigovali sa bine.

Grupa je u velikom stilu završila koncert, drugim bisom i hitom “Pogledaj dom svoj anđele”, koji je Bora Đorđević otpevao zajedno sa horom Saborne crkve.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Svratite na pivo! Služe gole konobarice!

Poslušajte novu pesmu Dženana Lončarevića