in

Bojan Bjelić našao utehu na moru

Iako su pricali kako gaje jake emocije jedno prema drugom, veza Bojana Bjelica i Indire Aradinovic Indy, pukla je pre nego sto smo ocekivali. I jedno i drugo su bili skrti na izjavama, ali je Bojan skupio snage i rekao da je kraj, zamolivsi medije da postuju njihovu odluku da ne pricaju o tome, jer im je oboma podjednako tesko.

Kako bi bio sto dalje od svega i izbegao novinare, a verovatno i susret sa bivsom devojkom, Bojan je odputovao kod prijate
jice u Budvu, kako bi odmorio glavu od svega. Tamo je uzivao nekoliko dana, napunio baterije za nove radne poduhvate, ali i prezalio staru ljubav uz more i tamburase.

“Tacno je da je Bojan u Budvi. Otisao je da se odmori i vidi sa nekim dragim ljudima, sa kojima se nije video neko vreme. Po povratku iz Budve, ocekuju ga obaveze oko promocije novog singla”-rekao nam je Bojanov prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Kako se Bojan proveo u Budvi, pogledajte na fotografijama, a koju je pesmu narucivao tamburasima, o tome cemo nekom drugom prilikom.

Ana Jovanovic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

“Riblja Čorba” u punoj “Areni” proslavila 35 godina rada!

Ovce kao kosilice?!