in

Ekskluzivno: Oliver Dragojevic odbio da peva i u Banjaluci

Oliver Dragojević iza sebe ima dva uspešna koncerta u Bosni i Hercegovini. Jedan je održao u Sarajevu u subotu uvece, a drugi sutradan u Tuzli. Prema onome kakva je atmosfera vladala i na jednom i na drugom, Oliver može biti i više nego zadovoljan, jer pune dvorane govore o tome da je ovaj popularni Hrvat omiljen u pomenutim gradovima.

Međutim, ono sto je opet zaparalo uši prisutnima, je cinjenica da je Oliver ponovo iskoristio priliku da navede kako ne želi pevati Srbima, obzirom da je odbio ponudu da odrzi koncert u Banjaluci.

Potsecanja radi, Oliver je nedavno izjavio kako nikada nece zapevati u Srbiji, a nekoliko meseci pre toga je pricao o tome kako nikada nece pevati ni u Crnoj Gori. Ne mozemo a da ne primetimo da je na pomenuta dva koncerta sigurno bilo i Srba, kojima Dragojević nece da peva, pa se logicno postavlja pitanje kako se popularni Dragojević ne gadi na srpske pare, kao i kako se nije gadio na novac Crnogoraca koji su dolazili u Dubrovnik da ga slusaju.

Posebno je zanimljivo da je Dragojevic bio obavesten da se na koncertu u Dubrovniku nalazi dosta ljudi iz Crne Gore, sto je on prokomentarisao kako je to dobro za njih, ali nije insistirao da se vrati novac Crnogorcima, nego im je pevao za sve pare.

Prema svemu gore navedeno, ne mozemo a da ne zakljucimo da je Dragojevic veliki nacionalista i da i svesno i nesvesno peva i Srbima i Crnogorcima, a prvi put kad zafali para, eto ga i u Banja Luku i u Beograd, bas kao sto je to bio slucaj i sa Dzibonijem i Merlinom, koji su pljuvali po Srbima, pa na kraju sve polizali.

 

 

Podsecamo Vas i na njegove ranije izjave date nekim medijima:

 

Autor: Brankisa Misic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

“Riblja Čorba” u punoj “Areni” proslavila 35 godina rada!

Ovce kao kosilice?!