in

Maya se ponovila

Opasnica. To je reč koja bi, u ovom trenutku najbolje mogla opisati Mayu Berović. Ali ne brinite, nije uradila ništa ni opasno, ni strašno, samo je svoje telo „okitila“ još jednom tetovažom, a ona bi mogla da bude opasna.

Ako bacite pogled na fotografije koje su pred Vama, biće Vam jasno zašto smo napisali sve ovo.Istetoviran pištolj može da bude simpatičan, ali i poruka nekom.Da ne bi lupali glavu, da li to Maya nekog poziva na dvoboj, preti ili samo upozorava, pozvali smo je i pitali šta tačno predstavlja ova tetovaža.

„Ma kakva pretnja ili opasnost.Ništa od toga-rekla nam je odmah Maya.Ali, upozorenje bi moglo da bude, pa ko proba da me dira videće šta mu sleduje.Da se uozbiljimo, mnogo mi se svidela ideja i rešila sam da istetoviram pištolj.E sad, nekog to asocira na jedno, drugog na drugo, ali prave pouke ustvari nema.Mislim, možda i ima, ali je lična i nije za javnost“-rekla je kroz smeh Maya.

Obzirom da tetovaža nosi ličnu poruku, nadamo se da ovom tetovažom Maya ne „preti“ vereniku Alenu.Ako je to po sredi, Alen će ite kako morati biti oprezan.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

“Riblja Čorba” u punoj “Areni” proslavila 35 godina rada!

Ovce kao kosilice?!