in

VIP VB počeo politički

Veliki Brat novu sezonu počinje izborima i to ne bilo kakvim već onim za formiranje Vlade, a samo članovi iste će biti imuni na nominacije. Borba za vlast je počela, a Ava već pokazala “atribute”.

Prvi zadatak nakon useljavanja u kuću Velikog brata dobili su Dragutin Topić, Branislav Petrušević Petrući i Boban Stojanović. Oni nose kostime i imaju posebne uloge: Petrući je Aleks Nes, a najbolji prijatelj mu je Tomica Stiropor, Boban je Marica Dević Dakić a, Dragutin je Žućko Medija.

Njih trojica imaju zadatak da ostale animiraju za izbornu kampanju kako bi izbori za formiranje Vlade Velikog Brata, planirani za utorak, bili uspešni.

Pored toga, Aleks Nes ima tajni zadatak u okviru kojeg treba da vodi brigu o usnama, ne zna da kaže slovo r i ima paranoju da uhvati one koji podmićuju članove vlade. Kada govori ima specifičan gest rukama spojenih prstiju, a najveći prijatelj mu je Tomica Stiropor, čiji će identitet saznati u vrlo bliskoj budućnosti. U kući se nalazi i biznismen Miško koji potkupljuje članove Vlade i njegov identitet mora da otkrije lično Aleks Nes i “šapne” samo Velikom Bratu, ako uspe u tome sledi mu nagrada.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić našao utehu na moru

I tetovaža govori kako je s tobom u krevetu