in

Hoćeš da se poigramo?

Evo kako da svom partneru na pravi način saopštite da ćete u krevet poneti i seks-igračku.

Ako želite da zagrejete atmosferu u spavaćoj sobi, bilo da već imate vibrator ili ste ga tek kupili i želite da oboje uživate u njegovom “društvu”, evo kako da to saopštite svom partneru.

“Muškarci često vibrator vide kao ogromnu, drečavu, silikonsku zamenu za sebe, ali naravno da greše. Korišćenje vibratora može da bude veoma zabavno i zanimljivo za oba partnera”, piše sajt “Female first”.

Najpre, vašem partneru će biti potrebno malo uveravanja da je sa vašim seksualnim odnosom, odnosno njegovim učinkom, sve u najboljem redu. Najvažnije je da mu predstavite stvari u pozitivnom svetlu – vibrator nije zamena, već pomoć i dodatni začin.

Objasnite mu da nisu svi vibratori džinovski i zastrašujući, neki su mali, diskretni, a podjednako zabavni, i na prvi pogled izgledaju kao nenametljivi “gedžeti”.

Kada se složite da želite da probate, dopustite mu da učestvuje u izboru seks igračke – ovo se, naravno, ne odnosi samo na vibrator. Važno je da oboje budete otvorenog uma, i da zajedno pronađete stvarčicu koja će vam oboma biti izazovna.

Eksperimentišite, ali nemojte odmah da preterate. Pripadnici oba pola umeju da se “zalete” u seks-šopu, ali ne bi trebalo baciti novac na igračku koja izgleda kao iz naučno-fantastičnog filma, ali ne znate kako radi, pribor za vezivanje koji nema ključ ili grebe, ili slično. Ako ste novi u ovom “sportu”, počnite od osnovnih igračaka, koje će vam oboma otvoriti nove vidike u seksu.

Većina parova koji žele da probaju odlučuju se ili za stimulatore poput vibratora ili vibrirajućih prstenova za njega, ili za pomagala za vezivanje – lisice i slično. Oprobajte se u vezivanju, ili vođenju ljubavi vezanih očiju, a onda pređite na “težu artiljeriju”.

Ova “igra” uspeva samo ako su oba partnera spremna da probaju, ili se oboje slažu da uživaju i žele da stvari podignu na viši nivo. Ako ste zainteresovani, opustite se, mislite na zabavu i zadovoljstvo, i probajte.

Ako primetite da vašem partneru nije prijatno da koristi neku seks-igračku, batalite je, makar ste probali.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovce kao kosilice?!

Gola Goca Tržan u “Plejboju”