in

VIP VB: „Golupčići“ izbačeni iz Vlade

Ava i Uroš su izbačeni iz Vlade Velikog Brata, ali je njihova sudbina nepoznata.

Par koji je već prve noći odlučio da se prepusti strastima izazvao je veliku pažnju javnosti u „stvarnom svetu“, ali i tajnih agenata Velikog Brata – Milića, Soraje i Maje Nikolić. Oni su iz svog skrovišta 24 sata posmatali ostale ukućane, i dobili zadatak da odaberu dvoje koji ne zaslužuju da se nađu u Vladi.

Milić i Maja složili su se da bi trebalo da „lete“ Ava i Uroš, dok je Soraja naginjala ka izopštavanju Dragutina Topića, ali je ipak iz kolegijalnosti podržala njihovu odluku.

Troje tajnih agenata, inače, moraju što duže da ostanu u svom skrovištu, a čim se pojave pred ostalima, biće automatski nominovani za izbacivanje.

U živom prenosu, Veliki Brat saopštio je Avi i Urošu da za pet minuta spakuju najpotrebnije stvari i „nacrtaju“ se u ispovedaonici. Pritom, rečeno im je da su ostali ukućani izglasali da oni budu izbačeni, što naravno nije tačno. Da li su poslati kod tajnih agenata, da zajedno reše zagonetku kako podeliti tri kreveta na petoro ljudi, ili im je Veliki Brat obezbedio privatno ljubavno gnezdo, nismo saznali jer je prenos iznenada prekinut zbog tenisa, iako je po programu trebalo da traje do ponoći.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovce kao kosilice?!

Gola Goca Tržan u „Plejboju“