in

Bobana Rajovića ove godine očekuju velike i nagle promene u životu

Za Bobana Rajovića ovaj period može biti pun preokreta i događanja, jer njemu , kao duplom Jarcu, od novembra prošle godine kad je Satrun, vladar njegovog znaka i podznaka ušao u znak Škorpiona, svakako donosi velike promjene i duboke transformacije u život.

Kako je njegov Mjesec u znaku Ovna, promjene svakako da mogu biti nagle, ali je on veliki ratnik i borac, pa je i spreman na promjene, naročito što je još jedna daleka, transcedentalna planeta Uran došla na njegovog Mjeseca, pa su to svakao burne emotivne promjene koje ga prate u dužem narednom periodu.

Od juna ove godine dolazi do mogućnosti nagle selidbe ili promjene stana, životnog okruženja, naglih, burnih reakcija u porodici, dešavanja na njegovom intimnom nivou, moguće je da i nova filozofija života ga obuzme.

Ovo je period velikih čišćenja u životu, promjene postavke cijele poslovne  ekipe, prijatelja, partnera, grada, ali i organizma, što mu svakako može prijati ( detoksikacija). Jarčevi su poznati po velikoj izdržljivosti, ali je upravo ovo period kad mora poraditi na svojoj regeneraciji, pa kao što Feniks se budi iz pepela možemo nakon ove godine očekivati novog Bobana, ako iskoristi dobre planetarne konfiguracije kojih ima u ovoj godini nekoliko puta.

Za svake dublje promjene potreban je unutrašnji mir i prihvatanje promjena koje su neminovne, naročito za Jarčeve kojima je definitivno dvoipogodišnji period Saturnovog bivstvovanja u Škorpionu težak i zahtjeva pročišćavanje i filtriranje na svim nivoima života, u sinoćnjem razgovoru poručuje nam  Nataša Panić, međunarodno sertifikovani Astrolog.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Gola Goca Tržan u “Plejboju”

Da li je ovo najgori ženski vozač na svetu?