in

Severina otkrila tajnu svog izgleda

Ona ima 40 godina, 58 kilograma i 171 cm visine. Trči, vežba i pazi šta jede.

Severina će koncert u Beogradu održati u subotu, 30. aprila u Kombank areni. U prestonicu stiže sa sinom, a u publici će biti i njen izabranik Milan Popović.

Karata za koncert više nema, a hrvatska pevačica je popularna i zbog glasa i zbog stasa, kažu njeni fanovi.

Severina ima 58 kilograma, 171 centimetar visine, uskoro puni 41. godinu.

„Volim da vežbam, i to svakodnevno. Sve vežbe koje radim nisu na spravama već na podu. Dugo vežbam na takav način jer se mišići ne jačaju, već se fino razvlače, a mogu ih raditi bilo gde, u kući, u hotelskoj sobi ili u prirodi. Nekad gledam fitnes emisiju Vesne Mimice i radim vežbe uz nju u stanu. Vežbe su joj super. Ona je legenda. Imala sam i video-kasetu Sindi Kraford, ali samo zato što su neki hteli da snimim nešto slično. Sa njom nisam nikad vežbala“, kaže za „24 sata“ Severina.

Koncert za turneju uradila je u saradnji sa rediteljem Tomažom Pandurom. Za taj spektakl se spremala, između ostalog, i tako što je hodala, trčala i plesala. Probe su trajale po četiri sata svakog dana.

„Nisam namerno izgubila na kilaži nego sam iz temelja promenila način života. Svako jutro hodam pola sata, jedem tri puta na dan u razmacima od četiri sata i dva puta nedeljno idem u teretanu.“

Kada je lice u pitanju, Splićanka kaže da zasada neće stavljati botoks.

„Odrekla sam se svakodnevnog šminkanja. Ne stavljam maskaru ni rumenilo. Prestala sam da se mažem kremama koje štite od štetnih sunčevih zraka. Mislim da naša koža zna da se sama odbrani.“

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Gola Goca Tržan u „Plejboju“

Da li je ovo najgori ženski vozač na svetu?