in

Sindi: Nevena je spavala sa mojim bivšim dečkom!

Sinoć je u kući „Velikog brata“ došlo do svađe između Nevene i Sindi, iza koje se, kako pretpostavlja „Modelsica“, krije motiv iz privatnog života. Naime, Nevena je bila bliska sa momkom sa kojim je Sindi provela šest godina u vezi.

Manekenka Nevena Miličević sinoć se rasplakala nakon rasprave sa Sindi, pa su je neki od ukućana tešili. Sindi je malopre u ispovedaonici objasnila kako je došlo do sukoba.

– Juče smo se organizovali tako da svako po sat vremena vrti vetrenjaču, ali dogovor je ispoštovan samo u prvom krugu. Ubrzo je deo ukućana otišao na spavanje, a u dvorištu je ostalo samo nas nekoliko. Zamolila sam Nevenu da malo vrti vetrenjaču, a ona me je iz čista mira napala – rekla je Sindi.
Prema njenim rečima, Nevena joj je u lice sasula niz uvreda, iza kojih se verovatno krije motiv iz privatnog života.

– Rekla mi je da sam kreten, da je nervira način na koji pričam. Jedan od ukućana mi je otkrio da me je ogovarala iza leđa. Ne znam zašto se tako ponaša, ali možda je zbog toga što je mesec dana spavala u apartmanu sa dečkom sa kojim sam ja bila šest godina. Pitala sam je da li je u tome poenta, ali nije htela da kaže – objasnila je Sindi.
Ona se požalila da je spavala samo dva sata i zamolila Velikog brata da pozove njenog oca i raspita se kako joj je dete.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Gola Goca Tržan u „Plejboju“

Da li je ovo najgori ženski vozač na svetu?