in

Severina ispunila obećanje: Bilo je čarobno

Obećala je da će prirediti šou za pamćenje i to je i uradila u subotu uveče u Kombank areni koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, uglavnom damama.

Najpopularnija balkanska pop pevačica održala je drugi solistički koncert u srpskoj prestonici, odnosno priredila magičan muzičko-scenski šou u kojem je ne samo pevala i plesala već i glumila i nesebično delila ljubav.

Već oko 20 časova oko najveće dvorane na Balkanu hiljade dama se tiskalo ispred ulaza, a sa skoro svakog telefona su odzvanjali zvuci dobro poznatih pesama seksepilne Splićanke. Iako slovi za jednu od najpoželjnijih poznatih dama na ovim prostorima, muškarci skoro da su se mogli „prebrojati na prste“. Bilo je ovo pravo žensko veče, dame su došle da, kažu, pozdrave kraljicu.

I baš tako, kao prava balkanska kraljica popa, Severina je koncert otvorila u velikom stilu i svaka dama se osećala kao vesela „Italiana“. Seve, u ekstravagantnom kostimu od perja, hvatala je svaki korak zahtevne koreografije i pevala iz sveg glasa. Pesme sa novog albuma „Dobrodošao u klub“ pevala je publika od reči do reči, a Seve se je od sreće ostajala i bez glasa i plakala…

„Dobro veče moji lipi. Jeste li mi dobro? Jeste srećni? E to je najbitnije, hajde da delimo ljubav zagrlite se svi i nemojte da se stidite pokazati osećanja.“

Posle veselih pesama sa novog albuma, Seve je ostala sama na sceni i izvela neke od pesama koje je sama pisala i za koje, reče, nije baš sigurna da publika zna. Već na prve taktove numere „Prijateljice“, u vazduhu su bile hiljade „svitaca“… „Popalite sve“, komandovala je Seve dok je sedela na vrhu, 18 metara duge prste i rukovala sa fanovima iz prvih redova.

„Mili moj“, „Virujem u te“, „Pogled ispod obrva“, „Tridesete“… naterale su mnogima i suze na oči, ali u Areni ove subote nije bilo mesta za tugu „Gas gas“ je pokrenuo svako telo, „Djevojke sa sela“ su samo „igrale i pevale“… Pevale je i neumorno igrala i Seve, visila na sajlama, vrtela se u krug, penjala plesačima na ramena i u svakoj pauzi zahvaljivala na ljubavi.

„Hvala, hvala, hvala! Napunili ste mi srce radošću. Nemam nikakav govor za kraj, vodilo me srce i volim vas. Bez vas ova naša mala predstava ne bi imala smisla. Verujem da je grešaka bilo, ali me baš briga ovo što osećam je jedino važno.“

Naravno da je i Seve imala spreman bis i to kakav, dvorana se bukvalno tresla od hiljada nogu koje su igrale jer „ovo je zaista bila dobra noć“. Posle Beograda Severina turneju nastavlja po svim većim gradovima bivše Jugoslavije.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Emir Kusturica novi član Krunskog saveta

Tropiko bend novim spotom poziva ljude na humanost!