in

Zavođenje u “francuskom stilu”

Evo tajni seksi Francuskinja: nema hulahopki, nema spavanja u čarapama, nema spavanja u pidžami…

Kad je o zavođenju reč, Francuskinje su bez premca. Evo kako da ovladate ovom suptilnom veštinom u najboljem francuskom stilu.

Vodite računa kako hodate
Posmatrajte svet oko sebe visoko uzdignute glave, povucite ramena unazad, a stopala dok koračate treba da idu skoro u “jednoj liniji”, tako da se kukovi “ustalasaju”.

Budite “mačkasti”
Zamislite da ste mačka, laka, okretna, graciozna i tiha. Ključ zavođenja je u sposobnosti da razumete efekte koje vaši pokreti imaju na muškarce iz vaše okoline… i da ih onda iskoristite.

Budite dama
Kada vam muškarac pridrži kaput, nemojte ga uzeti i obući sami. Naravno da ste savršeno sposobne da se samostalno obučete, ali nije stvar u tome… Dozvolite mu da vam pridrži vrata ili primakne stolicu. To ni na koji način neće ugroziti “ženska prava” i “jednakost među polovima”.

Kažite zbogom hulahopkama
Zašto biste nosile hulahopke, kada na raspolaganju imate samodržeće čarape? Ako ste naročito lepo raspoloženi, priredite mu malu predstavu dok se spremate da krenete na posao…

Pustite ga da bude koristan
Naravno da možete i sami da zakopčate rajsferšlus na haljini, ali… zar nije lepše da on to uradi, ako ga lepo zamolite? “Zakopčavanje” ponekad može biti jednako seksi kao i “otkopčavanje”.

“Pretresite” svoju kolekciju veša
Sve što liči na “bapske” gaće – leti u đubre. Naravno, ne morate se ograničiti samo na seksi modele, ali morate baciti svaki komad koji je izbledeo, ofucao se ili ste ga greškom ofarbali prošli put kad niste lepo sortirali veš pre pranja.

Doterajte se i za spavanje
Zaboravite na pidžame. Spavaćica je uvek bolji izbor.

Besramno flertujte
Nije važno da li ste u vezi mesec dana ili ste godinama u braku. Flertujte ponekad kao da ste se tek upoznali, zavodite ga kad to ne očekuje… Biće vam zabavnije, a i seks će biti bolji.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Emir Kusturica novi član Krunskog saveta

Tropiko bend novim spotom poziva ljude na humanost!