in

Tropiko bend novim spotom poziva ljude na humanost!

Prve lepe prolećne dane članovi „Tropiko benda“ iskoristili su da počnu sa promovisanjem novih pesama.

Nedavno su članovi najpopularnijeg benda u Srbiji snimili spot u Staroj Pazovi za novu pesmu „U ljubav verujem“, kojom najavljuju četvrti album, čije se objavljivanje očekuje krajem aprila.

Nakon što su u karijeri učestvovali u nekoliko stotina humanitarnih akcija, članovi benda su ovog puta odlučili da odu korak dalje, pa u novom spotu ukazuju na važnost pomaganja drugima. Pošto i pesma nosi simboličan naziv, odlično se uklopila u temu video-klipa, a kako su nam rekli, nadaju se da će koliko-toliko uticati na ljude da pomažu jedni drugima.

– Učestvujući u brojnim akcijama za ljude kojima je bila potrebna pomoć, trudili smo se da damo pozitivan primer. Nadamo se i da će naš novi spot podstaći ljude da budu dobri jedni prema drugima i da se međusobno pomažu – rekao je ovim povodom Sale, pevač „Tropiko benda“.

Snimanje u produkciji „IDJ videos“ trajalo je gotovo čitav dan jer se radilo na više lokacija, koje su uključivale lokalni put, gradski stadion i bolnicu. Pored benda u spotu se pojavljuju i troje glumaca – Tara Alčevski, Jelena Velkovski i Vanja Lazin, koji pričaju potresnu priču o humanosti i požrtvovanosti, a osim njih, angažovano je i 15 statista. Premijera spota se očekuje u prvoj nedelji aprila.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Da li je ovo najgori ženski vozač na svetu?

Evo kako se skija po pruzi!