in

Vešt sa alatom ili vešt u krevetu

Verovali ili ne, ima žena koje bi radije bile u vezi sa muškarcem koji je vešt sa alatom, nego sa onim koji je vešt u krevetu…

Na listi “seksi veština” koje bi trebalo da ima njihov potencijalni partner, žene na prvo mesto stavljaju “sposobnost da obavi sitne popravke po kući”. Slede “dobar u nekom sportu” i “vešt u kuhinji”.

Čak 74 odsto dama želi pored sebe muškarca koji se snalazi sa alatom, a 61 odsto njih bilo bi spremno čak i da raskine vezu ukoliko bi se ispostavilo da njihov partner nije u stanju da popravi sitnije kvarove u kući. Na ceni su i “sportski tipovi”, pa je to na drugom mestu liste najseksepilnijih osobina (69 odsto), a na trećem mestu je – kuvanje, prenosi “Dejli mejl”.

Rezultati ankete sprovedene u Velikoj Britaniji pokazali su i da bi čak 12 odsto žena radije bilo u vezi sa muškarcem koji se snalazi sa alatom nego sa onim koji je dobar ljubavnik, naročito ako je reč o potencijalnim partnerima za ozbiljnu vezu.

Dakle, da biste “smotali” cicu koja vam se dopada nije vam potreban ni besan auto, ni račun u banci koji bi pokrio sline bukete cveća i večere u preskupim restoranima. Treba samo da nabavite dobar alat…

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Da li je ovo najgori ženski vozač na svetu?

Evo kako se skija po pruzi!