in

Karleuša: Severina mi nije ni do kolena!

U ogledalu vidim svoju najljuću konkurenciju, jer onome što je urađeno za šou “All About Diva” u “Areni” pre tri godine do sada niko nije ni prišao – izjavila je pevačica, i dodala da publika može mnogo više da očekuje na njenom predsojećem koncertu na Ušću 15. juna.

Severina je svojim fanovima priredila spektakularan koncert u subotu, a među publikom našla se i Jelena Karleuša, koja je nakon nastupa Vučkovićeve izjavila da ipak niko nije dorastao njenom koncertu u “Areni“, koji je održala pre tri godine.

– Žena se trudi i bori, a ja to cenim. Koncert je bio poput pozorišne predstave i taj pristup odlično ide uz njenu kul muziku. Sasvim smo različite, i ne treba praviti nekakva poređenja jer je to nemoguće – rekla je Karleuša, i dodala da joj nije jasno zašto je njen dolazak na Severinin koncert toliko medijski propraćen:

– Kada je reč o koncertima, u ogledalu vidim svoju najljuću konkurenciju, jer onome što je urađeno za šou “All About Diva” u “Areni” pre tri godine do sada niko nije ni prišao – navela je pevačica za “Blic”.

Srpska pevačica je kasnije je na svom Tviteru napisala i to da publika može mnogo više da očekuje na njenom koncertu na Ušću, koji će biti održan 15. juna.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Željko Joksimović i Sejo Boy: Na pomolu duetska pesma

Farma: Opet umalo tuča