in

Severina: Ko ne bi poljubio onakvu devojku?!

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković objasnila je zašto je tokom svog koncerta u subotu uveče u Kombank arena poljubila ukrajinsku plesačicu. Mada joj nije bilo prvi put da na sceni radi tako nešto.

Cela Arena pevala je “Mili moj”, a Severina u kožnom kostimu sa perjem se uz tu numeru “mazila” sa jednom od plesačica i poljubila je. Devojka kojoj je u subotu uveče zavidelo hiljade muškaraca je Ukrajinka Nađa, zajedno sa svojim partnerom već sedam godina živi u Sloveniji i aktuelni su svetski prvaci u latino plasovima.

“Bila sam jako srećna. Poljubac je bio spontan. Ne znam ko ne bi poljubio onakvu devojku”, objasnila je svoj potez Severina u intervjuu za Naxi radio.

Brojne pohvale stigle su na račun ekipe koja je priredila spektakularan koncert, a sama Severina istakla je da joj je neizmerno drago što sarađuje sa ljudima sa kojima sve odlično funkcioniše na sceni.

“Ne možemo se porediti sa stranim koncertima, to su velike produkcije i obilaze mnogo radova. Ali ono što nas razlikuje su emocije. Mi smo na probama imali nekoliko katarzičnih momenata, kada su i plesači plakali”, rekla je Splićanka i dodala:

“Volim teatar, zato sam želela da bude baš takav koncert i zato sam angažovala Tomaža Pandura. Mogli smo da stanemo na pozornicu i pevamo pesme koje ljudi vole, s običnim razglasom i rasvetom. Ali ja ne bih bila srećna. Sada jesam”.

Domaća publika imala je priliku da deo koncerta vidi i putem direktnog tv prenosa. Sama Severina priznala je da je to na neki način bio njen kompromis, s obzirom da nije bila za to da održi još jedan koncer u Areni, iako je za to bilo interesovanja.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Željko Joksimović i Sejo Boy: Na pomolu duetska pesma

Farma: Opet umalo tuča