in

Farma: Opet umalo tuča

I opet žene! Sada je Zorica Marković htela da bije Vesnu Rivas koja je ranije bila na ivici fizičkog obračuna sa Saškom Karan…

Igra “istine i izazova” umalo se pretvorila u fizički obračun dve folkerke. Naime, nakon što je Nazif Gljiva nadugo i naširoko počeo da odgovara na jedno pitanje, Zorica ga je prekinula i zamolila da bude konkretniji i pređe na suštinu… Sve bi bilo kako treba da se nije umešala Vesna Rivas, koja je rekla kako to Zorica svima radi.

“Kome ja to radim? Kome? Sjaši s mene krmačo jedna da te ne slomim sad tu. Ne spominji mi ime krmačo jedna. Pretpela sam tvoje uvred. Lepo sam ti rekla da ćutiš”, urlala je Zorica.

“Alo, prekini da mi mlatiš prstićem”, odgovorila je Vesna takođe “mlateći” prstićem što je samo još više razjarilo Zoricu.

“Ma sada ću glavu da ti mlatim! P***o jedna. Lepo sam ti rekla ne spominji mi ime više GVesna Rivas. Ovog momenta prestani”, urlala je Zorica koju su farmeri jedva uspeli da zadrže da fizički ne nasrne na Vesnu.

Iako je izgledalo da se malo smirila, na njen veoma “oštar jezik” (bolje nego šaku) naleteli su i Nazif Kljiv i Era Ojdanić.

“Ako ne prestanete, zvaću obezbeđenje”, rekao je Era, a Zorica mu odbrusila: “Ojdaniću ne s***!”

Pogledajte.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Evo kako se skija po pruzi!

Ona se nabacuje tvom dečku?