in

Vendi: Zgaziću Maju ko mušicu!

Onaj Uroš mi liči na džina koji je zapalio seno Mikiju Mausu i on i Maja su rođeni jedno za drugo. Njihov fizikus tek treba da dobije sistem spojenih sudova. Biće to divna ljubav, kaže Vukelićeva.

Odmah nakon što je sinoć ušla u kuću “Velikog Brata”, Vesna Vukelić Vendi se okomila na Maju Nikolić, koju je nazvala nebitnom osobom i komadom nameštaja, a nije propustila ni priliku da na svoj kvazifilozofski način popljuje Vesnu da Vinču, koja je bila presrećna što je izbačena iz kuće.

Samo je pitanje vremena kada će Vendi napraviti haos u “Velikom Bratu”, budući da nije gubila vreme. Ona je, čim se smestila na sofi u kući, tokom razgovora sa Slavkom, svoju staru rivalku Maju Nikolić nazvala N. N. osobom, komadom nameštaja o kojem se ne govori, a kasnije je u ispovedaonici Maju uporedila sa mušicom koju će ona zgaziti. Takođe, Vukelićeva uporno Maju zove Marko Mario del Tintoreto, i smatra da je njena misija da Nikolićevu spoji sa Urošem.

– Videla sam onog navalentnog, mislim da se zove Uroš i on mi liči na džina koji je zapalio seno Mikiju Mausu! On i Marko Mario del Tintoreto su rođeni jedno za drugo i sve ću uraditi da ih spojim, i to će biti jedna divna ljubav – rekla je Vendi, a nakon komentara Velikog Brata da njih dvoje već dele postelju, pevačica je oštroumno zaključila da “njihov fizikus tek treba da dobije sistem spojenih sudova“.

Takođe, Vukelićeva je obećala da će sve svoje vreme posvetiti ostvarenju tog cilja, budući da, kako kaže, “spava ko antilopa gnu, dva puta po 15 sekundi”!

Na tapetu su se našli i drugi ukućani – Vendi je Vesnu da Vinču opisala kao kvazimoda sa imputiranim infantilnim detaljima koji nemaju veze ni sa godinama ni sa zvanjem, već sa znanjem, dok je za Avu rekla da nije gerilac i da još nije naučila da razvrstava karaktere.

Vendi briljira u ispovedaonici:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Evo kako se skija po pruzi!

Ona se nabacuje tvom dečku?