in

Koji si ti tip devojke?

Kompanija Avon osmislila je zanimljiv način da regrutuje nove Avon dame, ali i da vodi računa i o njihovom osnaživanju i razvoju.

Lista očekivanja koje savremena žena treba da ispuni je prilično duga. Na prvom mestu ona treba da pomiri dve krajnosti: uspešnu karijeru koje podrazumeva obavljanje tekućih zadataka i neprekidno profesionalno usavršavanje i potrebu da se kao žena emotivno realizuje i sačuva svoju ženstvenost. I to je samo početak. Ona treba da ostane dobra i požrtvovana ćerka i prijateljica. Treba da podjednako vodi računa o svojoj spoljašnjoj i unutrašnjoj lepoti, a to podrazumeva posete fitnes centrima, frizerskim i kozmetičkim salonima, ali i galerijama, pozorištima, knjižarama… A na raspolaganju je samo tih uvek nedovoljnih 24 sata.

Kako ispuniti visoke standarde koje moderno društvo nameće? Posmatrajući ovu neprekidnu listu obaveza, lako dolazimo do zaključka da neki segment života mora da trpi. Koliko puta vam se desilo da nemate vremena za roditelje, prijatelje, za romantično veče sa partnerom ili jednostavno za sebe same kako bismo sačuvale svoj unutrašnji mir? Zbog ovog neprekidnog pritiska imamo želju da se povučemo, da odustanemo, da se prepustimo i pomirimo. Upravo zbog te potrebe da izađemo iz trke, važno je da u svom okruženju prepoznamo žene koje su uspele da pronađu svoj model uspeha.

“Obožavam kozmetiku i htela sam da se pored studija aktivno uključim u industriju lepote”, kaže Danijela Ratić i dodaje:
“Saznala sam za mogućnost da postanem Sales Lidera u kompaniji Avon i to je bilo to. Novac mi nije bio najvažniji motiv – jednostavno volim da se bavim kozmetikom, da se družim i upoznajem nove ljude. I povrh svega, zahvaljujući Avonu sam prošla specijalnu beauty obuku i zvanično postala Avon Beauty ambasador. Danas držim treninge o šminkanju, nezi, zajedno sa timom isprobavamo nove proizvode, i u tome posebno uživam.”

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Aco Pejović uzvraća udarac na pljuvanje Šake Polumente

Ovako izgleda verenik Goge Sekulić