in

Pogledajte gde je obožavateljka Bobana Rajovića istetovirala njegove inicijale

Obožavaoci zaista znaju da prirede iznenađenje pevačima koje vole.

U to se najbolje uverio Boban Rajović, koji je prošle nedelje na nastupu upoznao devojku koja je istetovirala njegove inicijale na ruci, tačnije na nadlaktici. Ako se uzme u obzir šta su sve obožavaoci pomenutog pevača radili za njega i zbog njega, onda se lako može doći do zaključka da Rajović ima najvatrenije i najvernije obožavaoce.

Recimo, jedna obožavateljka, koja živi u Splitu, redovno ide na njegove nastupe. Pri tom joj uopšte nije bitno da li je u pitanju Austrija, Švajcarska, Nemačka ili Bosna. Gde god Boban, tu i ona.

Druga je vlasnica kozmetičkog salona, pa je od skoro uvela tetoviranje na noktima.Naravno, prvi tretman je sebi uradila i pogađate, na noktima je istetovirala inicijale Bobana Rajovića.

Jedna od njih je Poljakinja, koja živi u Francuskoj. Kompletna njena porodica obožava Bobana, tako da nose iskljućivo majice na kojima su ili Bobanovi inicijali ili ispisani stihovi od njegovih pesama. Pored toga, njen nakit je uglavnom u pevačevim inicijalima, što možete videti na fotografijama ispod.

Kada se sve ovo uzme u obzir, onda se dolazi do zaključka da Boban Rajović zaista ima publiku koja je za njega spremna na sve.Ali bukvalno sve.

Autor: Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Aco Pejović uzvraća udarac na pljuvanje Šake Polumente

Ovako izgleda verenik Goge Sekulić