in

Estrada u problemu kod koga na svadbu: Još jedna pevačica se udaje 12-og maja

Dvanaesti maj će biti najveseliji datum ove godine. Bar ako je suditi po našim estradnim ličnostima.

Naime, tog dana svadbu su zakazali Goga Sekulić, Adil Maksutović, a danas se pojavila priča da će istog dana na „ludi kamen“ stati i Silvija Djogani, lepa kćerka Sladje i Djoleta Djoganija.

Silvija je pre godinu dana krenula stopama poznatih roditelja i taman kad je bilo izvesno da će napraviti prvi korak i snimiti svoj prvenac, ostala je trudna. Ni jednog trenutka nije pomišljala da prekine trudnoću, jer kako tvrdi, za tim nije bilo potrebe. Sa dečkom se zabavlja više od tri godine, voli ga i lepo im je. Beba je došla kao kruna njihove ljubavi.

Kako se priča po estradnim kuloarima, Djole je jedini bio protiv njene trudnoće, jer smatra da je još mlada za udaju i da ne treba da stane sa započetom pričom oko karijere, ali se na kraju ipak primirio i odlučio da Silviji napravi veliku svadbu. Ipak, nije želeo da se meša u organizaciju iste, pa je sve prepustioSladji i Silviji.

Kako će na ovu vest reagovati Goga Sekulić, koja je doslovce poludela kad je čula da Adil pravi svadbu kad i ona, poznavajući Gogin temperament, saznaćemo vrlo brzo. A kako će se estrada podeliti taj dan, na koju će svadbu otići i da li će uspeti da ispoštuju sve tri, ostaje da vidimo tog dana.

Autor: Balkan lifestyle

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ona se nabacuje tvom dečku?

Kako novčanik utiče na ljubav, i obrnuto