in

Ovako izgleda verenik Goge Sekulić

Goga Sekulić je pre nekoliko meseci priznala kako je zaljubljena i kako će se udati u maju. Problem oko svadbe neastao je kada je Goga saznala da njen kolega Adil Maksutović planira istog dana da izgovori sudbonosno „Da“, ali bez obzira na to, Goga nije želela da pomeri datum svoje svadbe, jer je kako je rekla, ona prva zakazala venčanje za 12-i maj.

I dok Adil nije krio sa kim se ženi, jer su svi bili upućeni da je u vezi sa kćerkom kolege Džeja Ramadanovskog, Goga je svog verenika Igora Ramovića krila kao zmija noge. Iz samo njoj poznatih razloga, koje je pravdala činjenicom da njen budući suprug nije javna ličnost i nema potrebe da ga eksponira, Goga je uspevala da sakrije verenika, sve do pre neki dan.

I dok su neki sumnjali da se radi o Goginoj bujnoj mašti, da verenik uopšte ne postoji i da od svadbe nema ništa, mi smo uspeli da saznamo kako on izgleda. Pred Vama su fotografije, na kojima možete videti kako Goga razmenjuje nežnosti i to na sred ulice, sa svojim budućim suprugom Igorom.

Goga Sekulic 1

 

Autor. Balkan lifestyle

Foto: Nebojša Mandić

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ona se nabacuje tvom dečku?

Kako novčanik utiče na ljubav, i obrnuto