in

Majka Žarka Stojanovića: Sin mi je nateran da bude gej!

Majka Žarka Stojanovića, učesnika „Velikog brata“, su, prema rečima njegove majke, producenti rijalitija naterali da se deklariše kao homoseksualac, a ona je odlučila da otkrije i kako je do ovoga došlo!

– Žarko ima devojku već osam godina. Zove se Žudit, pravoslavne je vere i veoma je drag gost u našem domu u predgrađu Pariza.Još ne žive pod istim krovom, ali sve ide ka tome. Moje sinove su producenti francuskog „Velikog brata“ naterali da se jedan od njih izjasni kao gej. Hteli su braću da predstave kao izuzetno različite momke – jednog kao nekog ko voli muškarce, a drugog koji simpatiše žene. On trenutno samo dobro igra tu ulogu – priča neverovatnu mogućnost Biljana i ističe da odobrava sinovljevo druženje sa Avom.

– Ne bih imala ništa protiv da je dovede kući. Ava me mnogo podseća na mene kad sam bila mlada. Izuzetno je luckasta i devojka je koju prosto ne možete da ne zavolite. Željko je izuzetno neozbiljan. Imam utisak da se neće skoro oženiti. Voli da menja devojke svaki drugi dan – kaže Biljana, kojoj se, na primer, Maja Nikolić uopšte ne sviđa!

– Ne verujem da ću doći u Beograd zbog posla, ali bih volela da dođem samo zbog Maje Nikolić. Želja mi je da joj ispred kamera nalupam nekoliko šamara. Vređa moju decu da nisu veliki Srbi, a Željko u francuskoj verziji „Velikog brata“ nije skidao majicu s likom Novaka Đokovića i stalno je isticao da je Srbin i Zemunac.

Izvor: Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Twitter rat: Vlado Georgiev vs Ognjen Amidžić

Platio Kineza da bi mogao da bleji