in

Milica Todorović: Karijeru gradim zahvaljujući glasu, a ne guzi!

Pobednica druge sezone “Zvezda Granda”, Milica Todorović, govori o svojoj karijeri i vezi sa bratom Saše Kovačevića, Radetom.

Milica kaže da ne prati rijaliti programe, niti bi želela da bude deo njih. Ona dodaje da bi ušla u rijaliti jedino ako joj ponude 100.000 evra.

“Šalu na stranu, ne radi se o novcu, jednostavno nisam osoba koja bi na taj način iznela svoj privatni život u javnost”, kaže Milica.

Mnogi tvrde da ona ima najbolju guzu na estradi.

“Prijaju mi takvi komentari, ali ne treniram uopšte. Počele su da mi smetaju te priče i tkava pitanja, jer su učestala. Kao da je pozadina najvažnija u životu! Muka mi je od tih priča, jer ne gradim karijeru zahvaljujući guzici, nego dobrom glasu”, rekla je pevačica.

Milica je već nekoliko godina u vezi sa Radetom, bratom popularnog pevača Saše Kovačevića.

Ona kaže da u njihovom odnosu postoji ljubomora ali u granicama normale. Milica priznaje da mu je jednom slučajno pogledala Fejsbuk profil jer je ostao otvoren na kompjuteru i da je videla kako neka devojka želi da se upozna sa njim. Međutim, ona dodaje da je to normlano jer i njoj pišu muškarci. Pevačica kaže da su preko nje mnogo puta pokušavala devojke da upoznaju Sašu Kovačevića ali da nijedna nije uspela da ga “smuva”.

Izvor: Svet.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Boban Rajović odneo pobedu ispred Perišića i Lukasa

Abramovičeva jahta više nije najveća na svetu