in

Seksi Sandra otkrila: Imala sam pet momaka!

Filip Panajotović, Filip Mitrović, Danijel Alibabić, Milan Tarot, Seksi Sandra i Miki Mećava su razgovarali u spavaćoj sobi. U jednom trenutku su upitali Sandru koliko je imala momaka do sada.

Sandra je, posle kraćeg prisećanja, odgovorila kako je u životu imala petoricu momaka. Ovo je nasmejalo pojedine farmere. Dalje su nastavili o tipovima momaka koji joj se sviđaju. Ustanovili su da Sandra voli jake i sposobne muškarce, a da su godine nebitne.

Ša je sa Vesnom Rivas u spavaćoj sobi pravio planove za proslavu svog i rođendana Milana Tarota. Obećao je Vesni da do kraja života ni reč neće progovoriti sa Milanom, jer je ispao loša osoba u više navrata prema njemu. Vesna se složila sa njim i dodala da na Farmi postoje 2-3 osobe koje su zapravo upakovana zla.

Aki je priznao Filipu M. da je imao potpuno pogrešno mišljenje o Sandri. Sebe je nazvao doktorom jer je uspeo da shvati kakva je zapravo Sandra. Zgadila mu se, rekao je, kada je zavodila Mikija u halterima, i zato što je spavala kod svih muškaraca u krevetu. Filip je u čudu slušao Akijeve konstatacije, da bi ga naposletku upitao kako to ranije nije primetio, jer se Sandra ponaša tako i u spoljnom svetu.

Izvor: Svet.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Beskućnik dobio na lutriji, pa sve podelio!

Izvisila: Nema mesta za Indiru Radić!