in

Egipat zove Cecu u goste!

Vlada je pozvala Cecu sa porodicom na Crveno more da promoviše turizam.

Visoki konzul u ministarstvu za turizam vlade Egipta Ahmed Ismail uputio je poziv najvećoj srpskoj muzičkoj zvezdi Ceci Ražnatović da sa porodicom dođe u posetu Egiptu.

„Tokom Sajma turizma u Beogradu dogovorili smo se da pozovemo na letovanje nekoliko evropskih zvezda među kojima je i Ceca. Gospođu Ražnatović pozivamo da sa porodicom poseti Egipat, i sigurni smo da će poželeti ponovo da dođe“, kazao je Ahmed Ismail.

„Mi smo spremni da obezbedimo maksimalnu sigurnost svim gostima i upravo zato želimo prvo da ugostimo najveće zvezde, koje će svima preneti svoje utiske i podeliti sa ljudima realnu sliku o Egiptu“, rekao je visoki konzul.

Folk diva kaže da će prihvatiti poziv kada za to bude imala vremena, s obzirom da pored novog albuma priprema i koncertni spektakl na Ušću.

„Svakako sam polaskana pozivom i otići ću čim mi to obaveze dozvole“, kratko je izjavila Ceca.

Vlada Egipta je u prethodnom periodu ugostila nekoliko svetskih zvezda, između ostalih i glumačke veličine iz Holivuda, a sve sa ciljem da promovišu turizam u ovoj afričkoj zemlji koji je zbog nedavne revolucije u stagnaciji.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Izvisila: Nema mesta za Indiru Radić!

Boban Rajović peva za decu