in

Maya Berović je trenutno najtraženija Bosanska zvezda

Maya Berović pravi lom gde god se pojavi I to je rečenica koja se najčešće može čuti, kada se pomene ime ove pevačice.Posle uspešnih nastupa u Bosni, Sloveniji, Austriji, Nemačkoj I Švajcarskoj, ova pevačica je počela da osvaja I Srbiju, ali I Crnu Goru. Poznato je da je već u dva kluba u Srbiji oborila record u posećenosti, a nastup u Indjiji, koji je održala pred 1 200 ljudi, vrlo se često pominje, obzirom da je u tom klubu oborila record posećenosti, koji je do tada držao Aca Lukas. Iz tog razloga Mayu vlasnici diskoteka oslovljavaju kao trenutno najveću Bosansku zvezdu.

U prilog ovoj priči, ide I činjenica da je za Mayin nastup veliko interesovanje pokazala I beogradska publika, pa će tako u četvrtak Maya nastupiti u prestižnom beogradskom klubu “Kolektiv”. Odmah sutradan, Maya će krenuti I u osvajanje Crne Gore, jer će pevati u Podgorici.
“Drago mi je što ću konačno stati ispred beogradske publike. Verujete mi da mi je to veliki izazov I potrudiću se da opravdam ukazano poverenje.Nekoliko meseci unazad traju pregovori, jer moj menadžment nije mogao naći Slobodan termin, tako das mo se tek sad uspeli uskladiti sa terminima za nastup.Pored toga, izuzetno mi je zadovoljstvo što ću pevati I u Podgorici, odmah nakon nastupa u Beogradu.To je takođe prvi nastup u Crnoj Gori, iako mi je menadžer rekao das u neki termini preko leta pogođeni za crnogorsko primorje, čemu se takođe neizmerno radujem”-priznala nam je Maya.

Nesumnjamo u to da će Maya uspeti pridobiti I beogradsku, ali I crnogorsku publiku, kao što će biti slučaj I sa prekookeanskom publikom, obzirom da pozivi stižu I za Ameriku I Australiju.

“Vi ste uvek dobro informisani I od Vas se zaista ništa ne može sakriti-kaže Maya kroz smeh.Tačno je da postoji interesovanje, ali neverujem da će do kraja godine doći do dogovora za Ameriku ili Australiju, jer sam zauzeta svaki vikend do kraja septembra.Potom sam planirala malo na odmor, posle kog me čekaju nastupi pred Novu godinu I za doček, ali se nadam da se, ako sve bude išlo po planu, sa publikom preko okeana družim na proleće sledeće godine”-rekla je Maya.

Ova, najpopularnija I najtraženija bosanska pevačica, kako je zovu u Srbiji I dijaspori, za vikend je pevala u Austriji. Na fotografiji koja je pred Vama se vidi kakvo je interesovanje vladalo.Mi ćemo Vam samo otkriti da je na ovom njenom nastupu bilo preko hiljadu obožavalaca, a fotografija govori više od reči I pravda sve napisano gore.

Maya nastup

 

Autor: Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Izvisila: Nema mesta za Indiru Radić!

Boban Rajović peva za decu