in

Bjela tajkun u društvu Marka Kraljevića!

U novih devet epizoda, koje će biti emitovane krajem aprila, ponovo ćemo “obići” srpsku istoriju – sa Markom Kraljevićem, carom Lazarom i caricom Milicom.

Već od pet sati po podne ispred zgrade “Komtrejda” na Novom Beogradu atipično komešanje i gužva. Namešta se rasveta, vuku kablovi, postavlja šina za kameru, a scenografi užurbano kreiraju „nadrealnu“ scenu, kako bi konačno otpočela poslednja faza snimanja nove epizode „Nadrealne televizije“.

Svi su, čini se, tu, čeka se samo još zvezda – Nele Karajlić.

Bez mastermajnda nastavka kultne humorističke serije „Top lista nadrealista“, razume se, nema počinjanja!

– Evo ga, stiže! – čuje se među članovima ekipe, dok se setu približava dr Karajlić u pratnji zvezde nove epizode – Dragana Bjelogrlića, koji je, prema Neletovoj duhovitoj opasci, „upravo stigao iz Montevidea“.

– Ceo dan snimamo. Ovo je završna faza za danas, tako da ćemo, ako nije problem, malo maltretirati Telegraf s ovim našim kamermanima. Samo dok ne padne mrak – priča uz osmeh Nele, dodajući da je u toku snimanje devet epizoda (produkciju potpisuje “Adrenalin”), čije će emitovanje početi krajem aprila na televiziji „Prva“.

U epizodama koje slede ponovo ćemo “obići” srpsku istoriju sa Markom Kraljevićem, carom Lazarom (obe uloge igra Nikola Kojo) i caricom Milicom, paralelno proživljavajući i dobro nam znanu demokratsku svakodnevicu.

Usred razgovora prekida nas reditelj Milorad Milinković. Čuje se: „Akcija“! Bjela obučen u klasično crno odelo izlazi iz hola „Komtrejda“, nekolicina statista mu aplaudira, a crna „lanča“ se lagano parkira ispred njega i odvozi ga u nepoznato.

U hodu saznajemo da Bjela tumači tajkuna, a nakon nekoliko puta ponovljene scene, Nele, koji je to sve dobro propratio, nastavlja priču s nama.

Otkriva da nas u narednim epizodama očekuje ista ekipa glumaca (Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Goran Sultanović), ali da će biti i nekih novina.

U pilot-epizodi ste uglavnom „kritikovali“ postojeće društveno stanje. Možemo li u novim očekivati starog dobrog Neleta “proroka”?

– Trudiću se da proreknem neke stvari, ali tako da me zbog toga ne progone – objašnjava uz osmeh Karajlić, i šeretski dodaje:

– Dakle, moja proročanstva će morati da budu sve lepša i lepša…

Hoće li u narednim epizodama možda biti saradnje s neprevaziđenim starim nadrealistima, Brankom Đurićem Đurom i Zenitom Đozićem?

– Iako su pisali da je to definitivno zatvoreno, otkriću vam samo da nikada ne treba reći da ne postoji šansa. Nikada ne znate šta će vam se desiti u životu!

Kad smo već kod priče o „povratnicima“, moram da vas pitam da li je istina da ćete ponovo svirati sa Sejom Seksonom u „Zabranjenom pušenju“?

– Kako i do sad, i na ovo pitanje ću vam diplomatski odgovoriti: “Ništa ne mogu da potvrdim”! Sve je otvoreno (smeh).

Koliko je nezahvalno nositi se s titulom legende? Od vasse stalno očekuje da nadmašite standarde koje ste svojevremeno postavili?

– Nije teško nositi se s tim, ali je teško razmišljati o tome. Ne volim o tome da razmišljam – odmahuje rukom Nele. I tako prođe još jedan dan na snimanju “Nadrealne televizije”…

Izvor: Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

“Balkanska truba” je hit ove nedelje

Nećemo pantalone na pola dupeta!