in

DRAMA U ZEMUNU: Policija spasavala Kevina Kostnera

Pauzu za ručak slavnom glumcu prekinuo čovek u crnoj jakni i s kapom na glavi koji se opirao privođenju, pa je reagovalo i obezbeđenje.

Prvi dan snimanja novog filma Kevina Kostnera „Tri dana za ubistvo“ obeležila je srpska policija! Ali to nije bilo po scenariju, niti će publika širom sveta videti te kadrove kad ostvarenje stigne u bioskope. Sve se odigralo kad je holivudski glumac imao pauzu za ručak ispred hotela „Jugoslavija“ na Zemunskom keju. Tu se odjednom stvorio čovek u crnoj kožnoj jakni i s kapom na glavi i lagano, s rukama u džepovima, krenuo ka njemu.

Možda je tražio besplatnu klopu, piće ili je samo želeo autogram i fotkanje sa slavnim gostom Beograda… Međutim, ljudi iz ekipe reditelja Džozefa Mekgintija Nikola su ga primetili, pa su ga policajci presreli na dovoljnoj bezbednoj udaljenosti od Kevina. Nije pružao otpor niti je bilo šta progovarao, već se mirno uputio kao policijskim kolima.

A onda je nastala drama. Kad su pokušali da mu stave lisice, počeo je da se opire, pa je prileteo jedan iz glumčevog obezbeđenja da pomogne policajcima. Celu frku gledao je Kostner, koji je zbog toga na pauzi za ručak zaista napravio pauzu! I probio plan snimanja za dobrih sat vremena.Inače, on će u Srbiji provesti samo šest dana. Smešten je u hotelu „Hajat“, a zanimljivo je da je spavao iznad Bijonse. Tri sprata.

Kevin upoznao „beogradskog fantoma“

Čast srpskih glumaca ispred kamera braniće zvezda filma „Beogradski fantom“ Milutin Milošević. Mladi glumac je juče u prepodnevnih satima snimio nekoliko scena s Kostnerom i potom napustio set.

Kao u menzi

Za razliku od Bijonse, Kostner se nije krio i opušteno je ćaskao s članovima ekipe, a čak je poslao i posluženje za novinare. On je mirno čekao u redu da dobije svoj obrok, a jeo je testeninu i salate.
– Glumcu se priprema hrana po njegovoj želji. U ponudi su, naravno, i jela naše nacionalne kuhinje. I gibanica je na meniju – rekli su iz firme koja radi posluženje.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

„Balkanska truba“ je hit ove nedelje

Nećemo pantalone na pola dupeta!