in

Najbolja ljubavnica je…

…ona koja vodi ljubav zato što to voli, a ne zato što želi da udovolji partneru.

Ako želiš da budeš super ljubavnica, nije neophodno da znaš “tajne”, cake, fore.. u krevetu, da poznaješ muško telo poput hirurga. Treba samo da uživaš u seksu, iskreno i opušteno.

U početku će ti sigurno uspevati da ga ostaviš bez teksta, ako radiš sve onako kako on želi. Međutim, muškarce više uzbuđuju žene koje su u seksu ravnopravne sa njima, koje znaju šta žele i kako to da postignu.

To ne znači da ne treba da osluškuješ želje, ali i govor tela, svog partnera. Udovolji njemu, ali i sebi.

Ako ne voliš crveni donji veš, na primer, nemoj ga obući samo zato što njega to uzbuđuje. Obuci onaj u kojem ćeš se ti osećati seksi i neodoljivo, partner ti sigurno neće zameriti. Onako kako ti sebe doživljavaš, tako ćete doživljavati i tvoj partner.

Predloži mu seks uvek kada to poželiš, čak i “kada mu vreme nije” – neka skrene s puta tokom vožnje automobilom, izađite iz bioskopa i pre nego što se film završi, na porodičnom ručku ne morate da ostanete do torte, možda vam je kuća dovoljno blizu da trknite do spavaće sobe tokom pauze na poslu…

Budi maštovita i inovativna, ali samo ako i tebe to zabavlja, a ne da bi njega fascinirali svojom kreativnošću. Zavešćeš ga samo ako zaista uživaš u flertu. Folirantkinje nisu seksi, barem ne na duže staze.

Muškarci se najviše žale na žene koje ne preuzimaju inicijativu. Zato se opusti i predloži, a povremeno dozvoli i da te on “osvaja”.

Nađi pravu meru između zavodnice i sramežljivice, jer je to ono što ih privlači, pokazuju istraživanja. “Odbijaju me navalentne žene”, jedan je od najčešćih odgovora, kažu psihoterapeuti.

Istraživanje je pokazalo da su žene najseksepilnije u tridesetim. Znate zašto? Tada izgrade ono što mladim devojkama nedostaje – samopouzdanje.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

“Balkanska truba” je hit ove nedelje

Nećemo pantalone na pola dupeta!