in

Ana i Nikola se razvode zbog Vidića!

Pevačica navodno napustila muža jer on sve češće s dizajnerom izlazi po beogradskim klubovima.

Ana Kokić napustila je Nikolu Rađena zbog Saše Vidića. Pevačica više nije htela da prelazi preko suprugovih lumperajki s dizajnerom i sa ćerkama Ninom i Teom se preselila kod mame Branke. Otkako se iz Grčke vratio u Srbiju, Rađen se ne smiruje. Skoro svake večeri izlazi u grad, a najčešće mu društvo pravi Vidić. Dešavalo se da se vaterpolista i ne vrati kući, već prespava kod svog prijatelja u stanu u novobeogradskom Bloku 63.

– Vidić i Rađen su toliko dobri prijatelji da ga, kako se priča po gradu, kreator štiti dok je u „šteti“. Čak mu je dao ključeve od svog stana, zbog čega je Ana „poludela“ – kaže naš izvor.Pozvali smo kreatora, koji se nasmejao kad smo mu rekli da se priča da je on doprineo Aninom i Nikolinom razvodu.

– To su gluposti! On jeste moj drugar, ali i Ana je isto. Bila je kod mene u restoranu sto puta. To što je niko nije uslikao ne znači da ona nije dolazila. Čak mi je bila i na rođendanu, samo je kasnila i stigla je nakon što su fotografi već bili otišli – rekao je Vidić.
Do komentara Ane i Nikole nismo uspeli da dođemo.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horor vožnja taksijem

Svaki treći muškarac glumi orgazam