in

Karleuša: Ušće će videti spektakl!

“Ne pravim koncert na Ušću da bih se takmičila sa nekim, jer ja nemam sa kim da se takmičim u Srbiji”, izjavila JK, najavljujući spektakl za 15. jun.

Svetlana Ceca Ražnatović će 14. juna ove godine proslaviti 40. rođendan. Samo dan kasnije Jelena Karleuša će na Ušću održati koncert “Viva La Diva”, za koji kaže da će biti nešto što do sada nije viđeno u ovom delu sveta!

“Htela sam da pustim sve da dođu besplatno, ali ne zavisi samo od mene. Ovo će biti višemilionska produkcija, izraženo u evrima. Do sada najveća bina, sjajno ozvučenje, veliki broj plesača…”, rekla je Jelena Karleuša u emisiji “Ami Dži šou” na TV Pink, najavljujući koncert za koji kaže da bi trebalo da bude kruna njene karijere.

Spremna je na sve moguće komentare, na koje je, inače, već navikla. Jedan od takvih će, vrlo je verovatno, biti: “Vidi je, hoće da ‘kopira’ Cecu”. Ali, Karleuša na taj potencijalni komentar i na neke druge, već ima odgovor:

“Odmah da kažem da se ne takmičim ni sa kim, jer ja ovde nemam sa kim da se takmičim, pošto ovo što ja radim ne radi nijedna druga pevačica u Srbiji”, kaže Karleuša.

Za koncert na Ušću kaže da će biti “ozbiljan scensko-muzički spektakl” podeljen u četiri dela i da želi da bude “omaž neshvaćenim i hrabrim ljudima, koji su obeležavali i obeležavaće naše živote”.

“Mladim ljudima je potrebna poruka i zato će im ovaj koncert to dati. Želim da izađu sa koncerta i da razmišljaju. Publika želi da vidi zver na sceni, koja daje 300 odsto sebe, koja igra, peva, skače na sceni, koja ima ozbiljan pristup u svakom smislu… Prošlo je vreme nemuštih i neukih pevačica”, kaže JK.

Karte za koncert biće u prodaji od ponedeljka, 22. aprila (na prodajnim mestima Eventim), a najniže cene će biti 500 dinara. Karleuša je najavila i da će biti organizovan prevoz za sve njene fanove iz regiona.

U emisiji je promovisala novi hit “Ferari”, a potom konstatovala: “Imam zgodnog muža, dve divne kćerke, a i ja izgledam, da ne budem skromna, kao Ferari. I treba da me mrze!”.

Kaže da nije u sukobu sa Sekom Aleksić i još nekim koleginicama.

“O njoj nijednu ružnu reč nisam rekla”, navela je Karleuša i dodala da pojedine njene koleginice imaju problem sa njom samo zato što je ne poznaju.

“Pitajte Anu Nikolić. Ona je jedna od retkih pevačica sa kojom se družim. Ona me poznaje”, rekla je Karleuša.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horor vožnja taksijem

Svaki treći muškarac glumi orgazam