in

Maya napravila lom u Beogradskom klubu “Kolektiv”

Da je sve uspešnija i traženija, kaoi da je publika u velikom broju podržava gde god da se pojavi, Maya Berović je dokazala još jednom.

Naime, nejn prvi nastup u srbijanskoj prestonici, prošao je bolje nego što se nadala.

„Moram da kažem da je bilo malo treme i to one pozitivne.Obzirom da je u pitanju bio prvi nastup u Beogradu, to i ne treba da čudi.Sada već mogu da kažem da sam prezadovoljna i da sam se uverila da je beogradska publika fenomenalna, zbog čega se radujem sledećem susretu sa njima“-rekla je uzbuđeno Maya.

A kako i ne bi bila uzbuđena, kad će žurku koju je ona napravila u klubu „Kolektiv“ mnogi dugo prepričavati.Pored novih, Maya je pevala i svoje stare hitove, a publika je odlično reagovala na sve njene pesme, mada su se devojke najviše našle u pesmi „Devojačko prezime“, što je i za očekivati.

Popularnu pevačicu su na beogradskom nastupu podržali njen saradnik Damir Handanović i koleginica Katarina Živković, koja je sve vreme igrala i pevala uz Mayine pesme.

Nakon Beograda, Mayu danas očekuje nova premijera, obzirom da večeras po prvi put gostuje u Podgorici.Uvereni smo isto tako uspešno.

Maya 11

Maya 9

Maya 8

Maya 1

Maya 2

Maya 3

Maya 4

Maya 7 Maya 6 Maya 5 Damir Handanovic na Mayinom nastpuA

Autor: Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Brutalno: Dunja Ilić pretučena u Sarajevu!

Ovako izgleda Ivana Selakov sa novom frizurom