in

Svaki treći muškarac glumi orgazam

Trećina muškaraca u okviru jednog istraživanja priznala je da povremeno glumi orgazam. Jači pol to čini zbog ljubavi i naklonosti prema partnerki i zbog nesigurnosti što se tiče seksa.

Odavno je poznato da žene ponekad za vreme seksa, iz različitih razloga, odglume orgazam, no rezultati istraživanja doktora Abrahama Morgentalera su pokazali da se i iznenađujući broj muškaraca pretvara da je dostigao vrhunac.

U novoj knjizi “Why Men Fake it: The Totally Unexpected Truth” ovaj profesor urologije navodi priče brojnih muškaraca koji su glumili orgazam, a najveći šok svakako su bili razlozi zbog kojih su to činili, piše Daily Mail.

Kada sam počeo da radim, pre 25 godina, najveće iznenađenje bilo mi je saznanje da se muškarci kada su u ozbiljnoj i predanoj vezi brinu o partnerkama više nego o sebi. Za svakog muškarca koji se ne ponaša dobro mogu vam navesti barem 10 primera onih koji se trude najbolje što mogu. Iako to izgleda potpuno neverovatno, a da ne spominjemo i fizički nemoguće, ali zaista je moguće da muškarac odglumi orgazam, iako je način na koji se to čini još obavijen velom tajne”, objasnio je doktor Morgentaler.

Tokom nedavno sprovedene studije univerziteta u Kansasu čak 70 odsto žena i 30 odsto muškaraca priznalo je kako glume orgazme. U toj studiji oba pola su za pretvaranje tokom seksa navela isti razlog – zbog nadolazećeg orgazma partnera osećali su pritisak da i oni dožive seksualni vrhunac.

Morgentaler navodi promene u ulogama polova kao još jedan razlog zbog kojeg muškarci glume orgazam, jer nisu više tako sigurni u svoju muškost.

Doktor Morgentaler objašnjava da se muškarac dobro oseća u svojoj koži ne zato što mu seks pruža veliko zadovoljstvo, nego zato što može zadovoljiti partnerku.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Brutalno: Dunja Ilić pretučena u Sarajevu!

Ovako izgleda Ivana Selakov sa novom frizurom