in

Ovako izgleda Ivana Selakov sa novom frizurom

Ivana Selakov je sa prošlim cd-om zaista probila led.Sve uspešnija pevačica radi bolje nego ikad, ljubav joj cveta, a svo zadovoljstvo se vidi na njoj.

Međutim, to zadovoljstvo se odražava i na njen posao, jer Ivana nepogrešivo bira dobre pesme.Za 15-ak dana, trebao bi da se pojavi njen novi singl.U pitanju je pesma “Grad, grad”, za koju je ova pevačica snimila spot u Budvi.

“Zadovoljna sam pesmom.To je ustvari pesma koja je trebala da se pojavi i na poslednjem cd-u, ali obzirom da mi je bila baš dobra, rešila sam da je ostavim za singl.Mnogo verujem u nju i sigurna sam da će biti pravi letnji hit”-rekla nam je Ivana u prolazu.

Setimo se da je Ivana isto tvrdila i za pesmu “daleko si”, koju je uradila u duetu sa Acom Lukasom.Iako niko od njenih saradnika nije toliko verovao u ovu pesmu, Ivana je znala da će biti hit, pa ako je suditi po tome, nova pesma ima dobre šanse da postane slušana.

Iako veruje u pesmu, Ivana nije ništa prepustila slučaju.Za snimanje spota je promenila i stajling, ali i frizuru, a kako izgleda sa novom frizurom, pogledajte na fotografijama.

Ivana Selakov 1

Ivana Selakov 3

Ivana Selakov 5

Ivana Selakov 4

 

Autor: Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Svaki treći muškarac glumi orgazam

Naša Slavica najbogatija raspuštenica