in

Bali-beg: Srpkinje vole moje brkove!

Na mejl produkcije stižu pisma mojih obožavateljki iz zemalja u kojima se prikazuje serija. Žene iz Srbije su prilično aktivne i daju mi komplimente.

Atraktivni turski glumac Burak Ozdživit, koji je srca žena s Balkana osvojio ulogom Bali-bega u popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni“, u prvom intervjuu za srpski dnevni list otvoreno govori o ljubavi, glumi, spekulacijama o seksualnoj orijentaciji, karijeri i životnim planovima. Burak planira uskoro da poseti Srbiju, gde će, kako kaže, imati priliku da se druži sa svojim obožavateljkama od kojih svakodnevno dobija komplimente, naročito na račun brkova.

♦ Verovatno si već mnogo puta čuo koliko si popularan u Srbiji. Kad ćemo moći da te vidimo u našoj zemlji?
– Svakodnevno na mejl produkcije stižu pisma mojih obožavateljki iz raznih zemalja u kojima se serija prikazuje. Srpkinje su prilično aktivne i uglavnom mi daju komplimente. Ono što je interesantno jeste činjenica da žene iz Srbije konstantno hvale moje brkove, isti slučaj je i s Turkinjama. Pružiću im priliku da me bolje upoznaju, družićemo se!

♦ Dakle, dolaziš?
– Da, naravno! Verujem da me devojka neće pustiti da se sam družim sa svim prelepim ženama, ali sigurno dolazim.

♦ Karijeru si počeo kao model, a završio kao glumac. Kako je došlo do toga?
– Voleo sam posao modela. Bio sam vrlo uspešan u tome, čemu u prilog idu i brojne osvojene nagrade, ali u jednom trenutku sam se povukao u sebe, nisam više želeo da se izlažem očima javnosti. Želeo sam da se izrazim drugačije, kroz bilo kakav vid umetnosti. Nisam se proslavio kao pesnik i slikar, ali talenat za glumu nisam mogao da sakrijem, a nisam ni želeo.

♦ Da li ti je bilo teško da promeniš profesiju?
-Ne! U glumi sam našao spas. Bilo je trenutaka kad sam bio na granici ludila, depresije i pesimizma, koji me je uhvatio u svoje čeljusti i bukvalno me ubijao, gladovao sam, zatvarao se u stan, u sebe.

♦ Onda se pojavio „Sulejman“?
– Pojavili su se producenti koji su kontaktirali sa mnom na predlog zajedničkih prijatelja. Otišao sam na kasting i danas sam tu gde jesam. Odgovara mi ova gužva i sve što se dešava vezano je za Bali-bega. Obožavam taj lik.

♦ Mediji su u jednom momentu brujali o tvojoj seksualnoj orijentaciji. Navodno te je devojka zatekla u krevetu s muškarcem.
– Da, i ja sam čuo da me je zatekla, ali nisam uspeo da ustanovim koja devojka i s kojim muškarcem! Ne znam iz čije kuhinje je izašla takva glupost, ali koliko su me te priče ranije potresale toliko me danas uveseljavaju.

♦ Dakle, da raščistimo jednom za svagda – jesi li gej?
– Probajte, pa će vam biti kristalno jasno, ha-ha-ha!

♦ Tvoja verenica Džejlan Džapu se retko pojavljuje s tobom u javnosti, krijete detalje vaše veze, a kako se priča, očekuje vas svadba.
– Ona je moja najveća ljubav do sada, i kad nismo zajedno, onda smo na telefonu. Ne može da prođe sat a da se ne čujemo. Znate kako kažu, to je ljubav za ceo život. O svadbi ne želim da govorim.

♦ Čime te je osvojila?
– Bila je to ljubav na prvi pogled. Jarčevi umeju da čitaju poglede, a u njenim očima je pisalo toliko toga što me je momentalno privuklo. Njena spoljašnjost je božji dar, ali unutrašnjost je još lepša.

♦ Kakvi su tvoji planovi posle serije?
– Reditelji i scenaristi s kojima sarađujem privode kraju projekat koji će startovati odmah po završetku snimanja serije. Spremam se za glavnu ulogu u jednom filmu s kojim idemo na evropsko i svetsko tržište i mislim da će on napraviti bum.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovako izgleda Ivana Selakov sa novom frizurom

Pevači: Ero, treba te obesiti za mošnice na Terazijama!