in

Naša Slavica najbogatija raspuštenica

Na osnovu recepta “udaj se bogato, razvedi još bogatije” britanski “Sunday Times” je napravio listu Britanki koje su najviše profitirale razvodom, a na prvom mestu je bivša supruga Bernija Eklstona.

Iako su mnoge iz sudnica izlazile zadovoljne postignutim razvodom, niko to nije umeo kao Slavica Eklston koja je prvog čoveka Formule 1, posle 27 godina braka, 2009. “odrala” za neverovatnih 740 miliona funti.

Na drugom mestu je bivša draga milijardera Romana Abramoviča, Irina Malandina koja je razvodom 2007. postala bogatija za “samo” 155 miliona funti.

Bivše supruge najpoznatijih milijardera na planeti prati Sarajka Sanela Dženkins, koja je 2011. posle razvoda od britanskog bankara Rodžera Dženkinsa postala bogatija za 150 miliona funti. Iako iznos nije mali i jedno i drugo tvrde da su ostali u prijateljskim odnosima.

Iza njih je bivša supruga ubijenog ruskog tajkuna Borisa Berezovskog, Galina Bešarova sa 100 miliona funti “odštete”, a peta je Beverli Čarmen koja je 2006. posle razvoda od biznismena Džona Čarmena postal bogatija za “samo” 48 miliona funti.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovako izgleda Ivana Selakov sa novom frizurom

Pevači: Ero, treba te obesiti za mošnice na Terazijama!