in

Srbin ošamario Bijonse

Pevačica se probijala kroz masu u Kombank areni kada je dobila udarac po čelu i ostala bez pramena kose, navodi Holivud lajf.

Bijonse je dobila batine u Beogradu! Američki mediji i dalje pišu o njenom nastupu u Srbiji skoro desetak dana posle koncerta i ističu da će ona do kraja života pamtiti posetu srpskoj prestonici zbog udarca koji je dobila dok se probijala kroz masu fanova. Snimak incidenta objavio je uticajni portal Holivud lajf, a u tekstu uz priloženi video za posetioce u Kombank areni koriste se termini poput huligani i nasilnici.

Bijonse je na početku koncerta odlučila da prošeta s telohraniteljima kroz masu između dve bine u dvorani. Fanovi su joj pružali ruke, ona je užurbano koračala smešeći se, a onda se vidi kako jedan mladić spušta šaku na njeno čelo. Američke kolege pišu da se momak probio kroz gužvu samo da bi udario pevačicu. Pre će biti da je želeo da je pomiluje, a kada se ona trznula i pogledala ka njemu, prsti su mu se spustili niz njenu kosu… Holivud lajf naglašava da ju je tada počupao i da je ostala bez pramena.

Da je bilo baš tako surovo, sigurno bi odreagovao njen telohranitelj Džulijus, koji je bio tik iza nje, i momka oduvao na vrh tribina, ili neko iz obezbeđenja koje ju je u stopu pratilo. Ovako, ona je nastavila da korača prihvatajući pozdrave publike. Izgleda da je nekome trebala senzacija, pa da opet ocrni Srbe.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovako izgleda Ivana Selakov sa novom frizurom

Pevači: Ero, treba te obesiti za mošnice na Terazijama!