in

Uzbuđuje te da slušaš tuđ seks?

Jedni vole da gledaju, drugi da slušaju tuđ seks, ili tuđe priče o seksu. Prepričavanje seksualnih avantura drugih osoba, onoga ko to sve sluša može da uzbudi do orgazma.

O osobama koje uzbuđuju seksi priče, ili presluškivanje drugih koji vode ljubav, pisao Pol Džilet. On je naišao na mladića koji mu se poverio da ga slušanje priča njegove devojke o tome kako se ljubila sa drugim muškarcima, veoma uzbuđuje. Taj mladić je od devojke tražio da mu sočno opiše sve što je radila, a to ga je dovelo do vrhunca.

Isti mladić je rekao i da ga uzbuđuje slične priče njegove drugarice, i da doživljava snažnu erekciju svaki put kada mu ona prepričava šta je sve radila sa svojim ljubavnicima, piše sajt Intimate Medicine.

Džilet zaključuje da je to neka vrsta predigre za određene ljude, i da se slušanje o tuđem seksu, ili slušanje samog seksualnog čina drugih osoba, ne može ubrajati među poremećaje.

Tokom istraživanja ovog fenomena, Džilet je primetio da nema žena koje uzbuđuju seksi zvuci i seksi priče. On nije uspeo da utvrdi šta je razlog tome, ali pretpostavlja da je po sredi činjenica da žene seksu pristupaju sa više emocija nego muškarci i da ih možda zato tuđe priče ne uzbuđuju uopšte, ili ne toliko da bi i same poželele da imaju seks.

U svakom slučaju, ovaj fenomen “slušanja” je slabo istraženo područje ljudske seksualnosti, a većina seksologa ga svrstava u bezazlenu predigru, a ne u poremećaj ili bolest. Naravno, samo ukoliko ne preraste u opsednutost i jedini način da se doživi seksualno uzbuđenje ili orgazam.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovako izgleda Ivana Selakov sa novom frizurom

Pevači: Ero, treba te obesiti za mošnice na Terazijama!