in

Muškarci vladaju svetom, a žene muškarcima

Evo nekoliko saveta u vezi sa tim kako da ubedite svog partnera da je on glavni dok, zapravo, vi vodite igru.

“Imam utisak da je izraz ‘slabiji pol’, smislila žena nastojeći da razoruža muškarca kojeg je želela da osvoji”, napisala je Ogden Neš. Na tu mudrost, nadovezala se Šeri Argov u knjizi “Zašto muškarci vole kučke”.

“Kad god nešto želim da uradim, ubedim muža da je to bila njegova ideja. Kažem mu: ’Dušo, da li bi radije da idemo u ovaj ili onaj restoran?’ On plaća, zato ga uvek puštam da bira. Kada završimo večeru kažem mu: ’Ovo je baš bila sjajna ideja’”, piše Šeri.

Većina muškaraca zna da ženu uzbuđuju romantične stvari, ali žene ne razumeju da je efekat isti kad muškarcu pružite osečaj moći. Od toga se prosto otope. To je dobroćudan način održavanja ravnoteže u vezi.

Muškarci čine isto. Oni znaju da žene vole ruže. Oni ne bi nimalo patili kad više nikad u životu ne bi videli ružu. Ruže im znače isto onoliko koliko i ukrasne biljke u kancelariji, ili korov koji raste iz pukotine u pločniku.

Većina žena neće odbiti nijedan razuman predlog muškarcu koji joj je upravo doneo predivan buket ruža. Kada gladite njegov ego, učinak je isti. On će želeti da u vašim očima izgleda kao kralj, i da vam udovolji.

Muškarci ceo život žude za ženom koja će ih zadivljeno pogledati i reći im: “Božanstven si. Ja ti se divim”. Popeće se na vrh planine, samo da bi zadobili divljenje žene koju vole.

Kad jednom uhvatite kormilo u vezi, pružaćete mu ono što mu je potrebno (moć), a da on toga čak i nije svestan. To pali čak i kod najbistrijih muškaraca.

Evo šta je Albert Ajnštajn rekao o svojoj ženi, na pedesetu godišnjicu braka:

“Kada smo se venčali, sklopili smo sporazum. Glasio je ovako: u našem zajedničkom životu ja ću donositi sve krupne, a moja žena sve sitne odluke. Čitavih pedeset godina pridržavali smo se tog dogovora. Verujem da se u tome krije tajna uspešnosti našeg braka. Međutim, najčudnije od svega jeto što za tih pedeset godina nije bilo nijedne krupne odluke”.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Karleuša: Da nisam diva prala bih WC šolje

Naruči picu, videćeš poruku da raskidamo