in

Ava: Imala sam seks u staračkom domu!

Iako ponekad ne može da se usaglasi sa sobom da li je konzervativnog ili liberalnog vaspitanja, Ava Karabatić je bar što se tiče mesta na kojima je vodila ljubav veoma svestrana, te je za naš list otkrila da je seks imala u domu za stara lica:

– Pokušavam se setiti koje je najneobičnije mesto na kom sam vodila ljubav. Ako ti kažem ispovedaonica, nećeš mi verovati. Šalim se. Pa ne znam, neko najneobičnije, starački dom, sa svojim dečkom, naravno – setila se Ava, ali nije otkrila da li je njen dečko bio korisnik staračkog doma ili je ipak u pitanju nešto drugo, a otkrila je i kada je izgubila nevinost.

– Pa ja sam imala sve duge veze, nevinost sam izgubila sa 16 godina, i to sa mojim bivšim dečkom, ne želim mu spominjati ime. On je muzičar i sada glumi, tako da je umetnik, a ja takve volim. Moje srce ne može osvojiti seljak, samo umetnik. Naša veza je dugo trajala. Pa ja sam se osećala spremnom, snašla sam se u svakoj situaciji. Osećala sam se kao da sam rođena za seks. Ja ne krijem – iskrena je starleta koja dodaje da ipak najviše voli da konzumira seks u krevetu.

Izvor: Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ava opalila šamar Željku!

Mirjana Milosavljević:”Život me nije mazio”