in

Naruči picu, videćeš poruku da raskidamo

Pojedini ljudi nemaju baš takta kada je reč o raskidima i kako ih saopštiti partnerima. Ima onih koji su to učinili najneobičnijim i smešnim porukama.

Raskidi veza nisu laka stvar, pogotovo ne prijatna, ali i oni su sastavni deo života. Ima onih koji nemaju „herca“ ili nečeg drugog (da se sad ne izražavamo) da u lice saopšte partneru da je kraj, pa biraju neke čudne izlaze iz veze.

Kažu da put ljubavi određene osobe vodi preko njegovog stomaka, pogotovo ako je reč o muškarcima. Ali, ima primera da je hrana put i za raskid.

Tako je jedna devojka ostavila momka porukom na kutiji od pice!?

„Raskidam sa tobom“, napisao je taj momak svojoj devojci, koja je, verovatno, bila šokirana kada je otvorila kutiju sa italijanskim specijalitetom, prenosi „Hafington post“ (Huffington Post), uz komentar: „Ovo je najbolje izrečeni raskid ikada!“.

Ima i onih koji se nisu usudili da partneru pogledaju u oči, pa su „obaveštenje“ o raskidu napisali na parčetu papira.

Tako je jedan momak ostavio izvesnu Dženet. Porukom i crtežom žirafe!?

„Mislim da bi trebalo da raskinemo. Teško mi je da opišem svoja trenutna osećanja. Zato sam ti umesto poruke nacrtao sebe kako jašem žirafu. Izvini, ZF“.

Na listi sličnih raskida ima i srceparajućih poruka. Ali, ishod je identičan.

„Draga Erin, ti si kao sunce posle kiše. Tvoj osmeh je lepši od 100.000 iskrica. Zato ti, uz duboki osećaj žaljenja, moram reći da treba da raskinemo našu vezu što pre“, napisao je jedan momak devojci Erin.

Ima i političkih razloga za raskid. Tako je izvesna Bet ostavila Dejva baš posle američkih izbora u okvkru Republikanske partije. Ona se razočarala u političku opciju dotadašnjeg momka. Jer, zaboga, on je izabrao drugog kandidata!

„Dragi Dejv, ne znam kako drugačije da ti kažem, ali mi smo završili, prekidamo! Kada si mi rekao prošle nedelje da ćeš glasati za Mekena mislila sam da se šališ. Ali, kada si to ponovio posle ekoliko dana znala sam da se ne šališ. A kada si rekao da je Sara Palin ‘izuzetno kvalifikovana’ povraćalo mi se! Znala sam da si limitiran, ali ne i retardiran. I još nešto, Dejv. Žao mi je što sam te lagala, a lagala sam te u seksu. Znaš kad si od mene uvek tražio da ti kažem da si ‘veliki’. E, pa Dejv, žao mi je – nisi! Volela bih kad bih mogla da kažem da bih želela da ostanemo prijatelji. Ali, ne mogu“, napisala je Bet.

Jedan Mark je prilično pobesneo na Bet. I ostavio joj je dve poruke na samolepljivim papirićima:

„Brenda, ovo između nas ne ide. Ti znaš to, i ja znam to. Odselio sam se. Pozdrav – Mark. PS: Uzeo sam psa, ionako te mrzi“.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ava opalila šamar Željku!

Mirjana Milosavljević:“Život me nije mazio“